RESTAURANT HONG FA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1951 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Hong Fa. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 21:08 Super lekker en snel geleverd! Top!
23 feb 2024 om 8:11 Een tijd afgesproken en werd precies op de tijd afgeleverd. Het eten was heerlijk !!! Een aanrader
21 feb 2024 om 20:40 Het eten was super lekker!
19 feb 2024 om 13:53 Eten was prima. Bezorging 20 min later dan besteld. Jammer
18 feb 2024 om 20:58 Eten was prima zoals altijd maar het waa een half uur later dan afgesproken ik begrijp dat het soms wat langer kan duren maar een belletje dat het wat later zou worden was wel op z'n plaats geweest vind ik.
3 feb 2024 om 20:22 Bami was bijna alleen maar slierten, saté leek gekookt ipv gebakken en de gebakken banaan had een bijsmaak. Enige lekkere was de babi pangang. Kortom een tegenvaller deze keer
23 jan 2024 om 21:11 15 min te laat maar eten was goed en genoeg
21 jan 2024 om 18:55 Was lekker zoals altijd
21 jan 2024 om 12:30 Snel geleverd. Nasi was prima. Had eend besteld, maar de kwaliteit daarvan is echt niet wat het moet zijn voor de prijs die het kost.
19 jan 2024 om 19:50 Tot nu toe altijd lekker eten, wij zeggen houden zo!
15 jan 2024 om 9:08 Het eten was goed en lekker warm. Behalve de gebakken banaan: het deeg was heel erg zout. We hebben ze weggegooid. Jammer
14 jan 2024 om 20:22 Het eten was wederom erg lekker. Helaas moet je wel lang wachten tot je bestelling er is